Logo Waterpolo2 De waterpolosters van BZ&PC speelden zaterdag in Bodegraven tegen de nummer elf van de competitie OZ&PC De Warande. BZ&PC werkte hard en de…

ploeg kon het vier periodes opbrengen om geconcentreerd te spelen. Verdedigend kwam het nauwelijks in de problemen en aanvallend waren er vaak prachtige combinaties waar het publiek enthousiast de handen voor op elkaar kreeg.

De gasten uit Oosterhout kwamen er in De Kuil niet aan te pas en werden met duidelijke cijfers huiswaarts gestuurd: 17-3. Een uitslag die recht deed aan de stand op de ranglijst.

Eerstejaars coach Ton Kloosterman was blij met de winst. “In de uitwedstrijd eerder dit seizoen hadden we het lastig. Dat wilden we rechtzetten en dat is goed gelukt. Wat ik vooral mooi vond om te zien was dat we de hele wedstrijd scherp bleven spelen. Soms zakt de concentratie wat weg als halverwege blijkt dat we gaan winnen. Vandaag bleven we goed doorgaan”. Door deze winst behoudt BZ&PC de koppositie. Met nog twee competitiewedstrijden te spelen moet BZ&PC beide winnen om kampioen te worden.

Archieffoto OttenZien Fotografie
Maaike Broersma scoorde drie maal voor winnend BZ&PC
13 bzpc dames