Logo Linschoten Een vader en zijn zoon in hetzelfde team. Dat gebeurt soms op het eind van een voetbalseizoen wanneer vaders en hun kinderen de afsluiting van het voetbaljaar…

vieren. Bij Linschoten was er sprake van dit moment tijdens een competitiewedstrijd. Vader Senol Demirbas (42) en zoon Vahid (20) startten in de Linschoten-basis. De Reeuwijkers kozen voor opbouwen van de aanvallen, terwijl de thuisploeg zich van lange ballen bediende. Na een klein kwartier wisten zowel Demirbas jr. als Antonio een mogelijkheid niet af te ronden of hing de lat in de weg. Op de 0-0 ruststand viel weinig af te dingen.

De ‘stadionklok’ moest nog beginnen met het tweede bedrijf, toen de openingstreffer voor Linschoten al een feit was en Sam da Cruz  het doelpunt op zijn naam kreeg: 1-0. Nadat Jesper Kleiweg z’n inzet op de lat uiteenspatte, was de beurt aan CVC Reeuwijk. Linschoten werd in de houdgreep genomen en CVC kreeg een schietkans waarop Ankoné machteloos moest toekijken; 1-1. Toen de Linschotense doelman wat later de Reeuwijker Yoeri Hagen licht raakte wees de arbiter zonder pardon naar de stip: 1-2. Kleiweg poeierde nog maar eens tegen de lat en vier minuten later tegen de paal. Ook CVC raakte de lat in een eindfase vol wissels, gele kaarten en moed der wanhoop.

Foto: Floris van Bodegom
CVC Reeuwijk ‘bouwt’ een muurtje bij een vrije schop van Linschoten
13 linschoten