Patrick Loenen is ook komende twee seizoenen trainer van de Woerdense hoofdklasser Sportlust. De Utrechter, die nu bezig is aan zijn tweede seizoen bij de rood-witten, zou volgend seizoen bij derde divisionist DOVO aan de slag gaan. De oefenmeester zag daar echter vanaf na het opstappen van de technische commissie die hem had aangesteld.

“Dat Sportlust met mij door wil is heel mooi. Ons doel is om het elk jaar beter te doen en op termijn een mooie stap voorwaarts te zetten”, aldus Loenen. “Ik ben altijd duidelijk geweest dat ik Sportlust een heerlijke club vind om voor te werken. Ik ben dan ook zeer content met het vertrouwen dat de club in mij heeft uitgesproken.”

“We zijn met iets bezig in Woerden en dat willen we graag continueren met Patrick als hoofdtrainer”, legt voorzitter Jan van den Heuvel uit. β€œNa de ontwikkelingen bij DOVO zijn we deze week opnieuw met elkaar gaan praten. De uitkomst is een verbintenis voor nog eens twee seizoenen.”

In zijn eerste seizoen bij de club werd Loenen kampioen van de eerste klasse C. Momenteel bezet de promovendus de tweede plaats in de Hoofdklasse A en speelt het zaterdag de topper tegen de nummer drie, DSHC.

Foto: Sportlust ’46