Logo De MeernZondag was De Meern gastheer van koploper UNA uit Zeelst(Veldhoven).  Het duurde tot de 16e minuut voordat UNA een eerste schotje op keeper Swanink kon lossen. Een vrije trap…

in de 27e minuut leverde De Meern weinig op. Ondertussen kreeg Fouad Dahmani een terechte gele kaart voor vasthouden. De grootste kans van de wedstrijd kreeg De Meern in de 32e minuut, toen Dahmani alleen voor de UNA-keeper stond, maar de doelwachter stopte de bal vakkundig. In de 37e minuut  kreeg Tobias Elemensdorp de bal ongelukkig tegen zijn hand. De penalty die de scheidsrechter voor deze overtreding gaf bezorgde De Meern de 1-0 ruststand.

De Meern kon geen vuist maken en zeker Kesly den Haag stond tegen een overmacht aan verdedigers. Wat later maakte Tobias Elmensdorp een overtreding in het eigen strafschopgebied en wederom was de scheidsrechter onverbiddelijk en gaf UNA een strafschop waarop De Meern met 2-0 achter kwam te staan. Vijf minuten voor tijd kon een vrije trap niet door Swanink worden gepakt, maar gelukkig was de rebound voor De Meern en werd de bal weggewerkt. Met 2-0 achterstand kwam een einde aan de Meernse zegereeks.