Logo Linschoten Na een week rust trad Linschoten aan tegen het ‘uitgespeelde’ Perkouw uit Berkenweide. Om de nacompetitie te ontlopen kon Linschoten zich geen puntverlies…

meer veroorloven.

Middenin de polder met felle wind tegen keek Linschoten al snel tegen een achterstand aan toen aanvoerder Vincent van Eijk een bal hard tegen de Berkenwoudse aanvaller schoot. Onder aanvoering van Bram Borst en Van Eijk herpakte Linschoten zich snel. Een flinke reeks corners zorgde voor paniek bij Perkouw, maar Linschoten kreeg de bal niet tegen de touwen. Aan de andere kant was alleen doelpuntenmaker Plug gevaarlijk, maar doelman Ankoné was bij de les.

De tweede helft schoot Linschoten uit de startblokken. Bij de vierde corner na rust kopte Bram Borst de bal kiezelhard binnen. Perkouw deed meteen van zich spreken en kwam op het uur op 2-1. Bij Linschoten trachtte men de aanvalskracht te vergroten door de inbreng van Fabian Savert voor Tom Mooij.

De topscorer van vorig jaar zorgde voor meer druk en met nog twintig minuten op de klok werkte Ben Borst de gelijkmaker binnen. In de resterende tijd zette de ploeg van Cor Stoof nog aan voor de zege, maar mede door hulp van de clubgrensrechter bleef Perkouw overeind.

Foto: Floris van Bodegom
17 linschoten