Logo Rohda76 Bodegraven Een snel doelpunt binnen een minuut bleek voldoende voor de volle winst van Rohda’76 tegen koploper NSV’46 uit Noorden. Door de overwinning verkleinden de…

Bodegravers het gat naar de lijstaanvoerder tot vier punten. De eerste de beste aanval van Rohda op NSV leverde direct een doelpunt op. De  doorgebroken Esli Westmaas zag een zwabbervoorzet achter de NSV-goalie belanden: 1-0.

Een lekker begin voor de thuisclub die in de eerste helft het meeste gevaar opleverde. Schoten van opnieuw Westmaas, waarvan één op de lat, Mitchell van Waveren en Tim van der Werf kregen geen bekroning in de vorm van een doelpunt.

In de tweede helft ontspon zich een gelijkwaardige strijd. Een keer mocht Rohda niet mopperen toen keeper Nova Markarian hulp kreeg van de lat. Aan de andere kant had Stephan Wahl pech bij een afstandsschot en kreeg Wessel Sterk een uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd in het slot te gooien, maar de spits had te veel tijd nodig om het karwei te klaren.

Door de driepunter doet Rohda weer volop mee voor de bovenste plaatsen. Een mooi perspectief voor de hervatting na het winterreces. Door de zege verkleinden de Bodegravers het gat naar de lijstaanvoerder tot vier punten.

Foto: Kees van der Wilk
Esli Westmaas staat op het punt zijn tegenstander te passeren
rohda