Logo Woerden Het eerste duel na de winterstop is voor SC Woerden op een teleurstelling uitgedraaid. Op eigen veld wist de de thuisploeg niet te winnen van middenmotor Kamerik.

SC Woerden kwam binnen een kwartier al op achterstand en moest in de achtervolging. Binnen twee minuten was de stand alweer gelijk. Een schot van Jordy Angenent werd door de keeper van Kamerik niet goed verwerkt en het was Jeffrey Buijt die de terugspringende bal beheerst binnen tikte: 1-1. Nog voor de rust kwam SC Woerden op 2-1 door Victor Schultz en met die voorsprong werd er richting de theepot getogen.

Kamerik bleef echter in de wedstrijd en wist halverwege de tweede helft verrassend de gelijkmaker te scoren. Daarna moest de thuisclub iets forceren, maar dit lukte maar sporadisch. SC Woerden kon niet en Kamerik wilde niet. Het gevolg was dan ook een tempoloze wedstrijd.

Toch wisten de bezoekers vijf minuten voor tijd op een voorsprong te komen. Daarna werkten de Blauw-witten wel hard en kregen ook nog wel mogelijkheden op de gelijkmaker, maar lukte het echter niet. Door deze nederlaag is SC Woerden afgezakt naar plek vier met vijf punten achterstand op koploper NSV.

Foto’s: Anno Visser