De nieuwbakken Woerdense hoofdklasser Sportlust neemt de oefencampagne uiterst serieus. Na de nipte nederlaag van vorige week tegen derde divisionist Oostzaan treffen de mannen van trainer Patrick Loenen morgen om half drie op eigen veld Hoofdklasser SDO uit Bussum als tegenstander. SDO is opgericht op 7 november 1917 en behoort daarmee tot één van de oudere voetbalverenigingen uit Nederland.

Op dinsdagavond 6 augustus om acht uur spelen de Roodwitten uit tegen de Utrechtse derde divisionist Hercules.

Donderdagsavonds daarop staat er voor de Roodwitten een pot tegen Hoogland, dat eveneens uitkomt in de derde divisie, op het programma..

Zaterdag 10 augustus gaat Sportlust op bezoek in en bij eerste klasser Sliedrecht, de vorige competitie nog een stevige concurrent.

Zaterdag 17 augustus om half drie staat er een uitwedstrijd op de rol tegen AFC uit Amsterdam, dat uitkomt in de tweede divisie.

Op dinsdag 20 augustus oefenen de Woerdenaren tegen eerste klasser Xerxes/DZB uit Rotterdam en de campagne wordt afgesloten op zaterdag 24 augustus, want dan is hoofdklasser De Dijk uit Amsterdam de tegenstander. De twee laatste duels worden gespeeld op sportpark Cromwijck en beginnen om half drie.