De komende drie jaar wordt Plus Van Velzen de nieuwe hoofdsponsor van SCH. Eigenaar Harold van Velzen, met naast zich bedrijfsleider Patrick Bijman, ondertekende in het bijzijn van, namens SCH’44, Ruud Sluijs en Erwin Luiten het contract.

PLUS Van Velzen draagt als één van de Vrienden van SCH al jaren haar steentje bij aan de ontwikkeling van de Harmelense voetbalvereniging. Met activiteiten zoals Sparen voor Verenigingen, de vorig jaar georganiseerde Clubfundactie en de zojuist afgeronde actie met de softshell-jacks werden de afgelopen jaren ook nog extra sponsorbedragen voor de vereniging opgehaald.

En ook dit seizoen zal PLUS Van Velzen een belangrijke bijdrage leveren aan de jeugdsportdag op 15 juni. Ruud Sluijs, demissionair bestuurslid, is zeer ingenomen met PLUS Van Velzen als de nieuwe hoofdsponsor. Ook Erwin Luiten, hoofd sponsorcommissie, is enthousiast.

‘We vinden het enorm jammer dat Avance stopt maar we zien in PLUS Van Velzen een goede opvolger. Naast de nieuwe hoofdsponsor zijn er afrondende gesprekken met een tweetal co-sponsoren en een kledingsponsor. Verder zal de sponsorgroep ‘Big Five’ een metamorfose ondergaan. Een goede basis om verder door te kunnen groeien met jeugd en A-selectie.’

Foto’s: SCH ‘44