Logo Politie9De politie Woerden vraagt getuigen van een straatroof op Veldwijk, afgelopen vrijdag, om zich te melden. De daders zouden twee jongens zijn die op scooters over Veldwijk reden.

Over wat zich bij de beroving precies heeft afgespeeld en of de jongens ook buit hebben gemaakt, is door de politie geen mededeling gedaan. Vast staat wel dat het slachtoffer na de beroving contact heeft gehad met 5 รก 6 personen. De ene dader zou op een zwarte beschadigde bromfiets hebben gereden en een donkerblauw vest hebben gedragen. De andere dader reed op een rode scooter. Hij droeg een zwarte jas. Beide overvallers zijn blank en rond de 16 a 17 jaar oud.

Signalement dader 1

  • Reed op een beschadigde zwarte scooter met een gele kentekenplaat. Hij droeg een donkerblauw vest, blauwe spijkerbroek en witte sportschoenen. Hij had een zwarte helm op en had handschoenen aan. Geschatte leeftijd 16 a 17 jaar oud.

Signalement dader 2

  • Reed op een rode scooter met een wit logo. Ook deze scooter had een gele kentekenplaat. Hij droeg een zwarte jas van het merk Parajumpers zonder capuchon en een donkerblauwe joggingbroek. Verder droeg hij een witte helm. Geschatte leeftijd 16 a 17 jaar oud.