Logo MSVZondag voetbalde het Montfoortse MSV in en tegen het nog puntloze Bodegraven. Bodegraven was van plan vanuit een zeer verdedigende formatie te proberen zo lang mogelijk het…

doel schoon te houden. Dat duurde ruim twintig minuten. Toen werd een fout in de verdediging van Bodegraven door Timo Bakker koelbloedig afgestraft: 0-1. Kort na de aftrap ging opnieuw een verdediger van Bodegraven in de fout, ditmaal kon Jort van Geffen profiteren: 0-2.

De formatie van trainer Dennis Sluik ging beter en beter spelen. Nog voor rust resulteerde dat in meerdere kansen en goals. Eerst wees de scheidsrechter naar de stip toen Wouter Scholman in de rug werd gelopen na een voorzet van Bram Groenewoud. De trap van elf meter werd door Van Geffen binnengeschoten. Niet veel later was het Van Geffen die van even buiten de zestien opnieuw doeltreffend uit wist te halen.

Vlak voor rust kwam de 0-5 toen Jurgen van der Hoeven op rechts werd weggestuurd door Hugo Peters. Hij tikte de bal direct door richting Van Geffen, die alleen voor de keeper voor zijn vierde van de wedstrijd tekende.

De tweede helft stelde niets meer voor, alleen Bodegraven scoorde één keer. Eindstand 1-5.