In het eigen Batensteinbad ontvingen de polodames van zwemclub Woerden de reserve-dames van zwemvereniging De Ham uit het Noord Hollandse Krommenie.

De eerste periode ging echt gelijk op, maar Esther van Leijsen scoorde het eerste doelpunt voor Woerden. De Ham zette de 1-1 op het scorebord. Hierna maakte Diede Löhr de 2-1, maar De Ham maakte het weer gelijk.

In de tweede periode kon Woerden verder uitlopen, mede door Jorienke Krieger, Anouk van Schaik en Birgit van Dijken, werd de stand uitgebreid naar een comfortabele 5-2.

In het begin van de derde periode werd de voorsprong verder opgeschroefd door Esther van Leijsen en Jorienke Krieger, maar ook Sofie van Gijssel schoot zich met een fraai doelpunt bij de doelpuntenmakers. De Ham antwoordde uit een strafworp en eindigde de derde periode in de stand 9-3 in Woerdens voordeel.

In de vierde periode kreeg de thuisploeg het zwaarder en kon De Ham terugkomen door drie doelpunten op rij te maken, maar daar bleef het verder bij. De wedstrijd eindigde in 9-6 voor de Woerdense dames, die door deze overwinning zich op een vijfde plek op de ranglijst terugvinden.