Logo De MeernMeteen na de aftrap in Heemskerk nam een fel De Meern het initiatief. Het eerste schotje was van El Bennay, maar leverde niets op. Twee minuten later een kansje van ADO’ 20…

dat over ging. De beide teams waren aan elkaar gewaagd en het spel ging gelijk op waarbij opviel dat De Meern slordig met de kansen omsprong.

In de 31e minuut werd het hachelijk: De keeper van ADO bleef zeuren tegen de scheids over een vermeende overtreding. Als ‘beloning’ kreeg de doelman een gele kaart en De Meern een vrije trap op vijf meter. Pech, het schot werd geblokt en wat overbleef was een corner. Met de 0-0 stand werd de thee opgezocht.

Na de pauze begon ADO scherp, toch werden alle mogelijkheden niet benut. De Meern werd slordiger in de passing. Zo kwam de spits van ADO alleen voor keeper Swanink, even later gevolgd door een schot net naast de kruising.

Een prachtig schot van ADO werd gered door de keeper. Ook aan ADO-zijde kwam Kesly den Haag alleen op het doel af. Een vrije trap van De Meern werd in blessuretijd slecht genomen waardoor de punten uiteindelijk gedeeld moesten worden.