Logo Zwem en Polo Club WoerdenDe geplande uitwedstrijd van ZPC Woerden tegen de heren van WZ&PC Purmerend werd doordeweeks gespeeld, omdat de thuisploeg op de geplande datum geen representatief…

team op de been kon brengen.

De heren van Woerden hadden geen probleem met het verplaatsen van de wedstrijd, maar ook niet met de Purmerendse tegenstander. In de thuiswedstrijd had Woerden al met een afgetekende 11-1 de winst gepakt, maar waakte voor onderschatting na de remise tegen Aquarijn een paar dagen eerder.

In de eerste periode lag het initiatief bij de bezoekers. Via doelpunten van Sander Palm, Cyriel Muthert en Stefan Bosch werd een voorsprong gepakt. Purmerend kon daar weinig tegen in brengen en speelde een statische wedstrijd.

In de tweede periode verzaakte Woerden echt afstand te nemen. Alleen Vincent van Eenige kwam tot scoren waarbij halverwege tegen een 1-4 voorsprong werd aangekeken. In het derde en vierde part maakte Woerden het echter vakkundig af door respectievelijk nog drie en vier doelpunten te maken waardoor er na het laatste fluitsignaal wederom een 1-11 winst behaald was tegen deze tegenstander.