Logo MSVHet Montfoortse MSV’19 voetbalde zondag op het Sportpark Marco van Basten in Utrecht tegen PVC. Waar het MSV in de eerste twee minuten niet lukte om een vroege…

voorsprong op het bord te zetten daar was de thuisploeg in de eerste de beste keer dat het op de helft van MSV acteerde meteen succesvol via Mo Ghoudane: 1-0. Waar MSV vervolgens op de gelijkmaker loerde lukte het PVC om binnen de twintig minuten de voorsprong te verdubbelen, waarbij het de hulp kreeg van MSV-verdediger Ralph Kolfschoten die een onschuldig lijkende voorzet van Wim Overbeek in eigen doel kopte: 2-0. Een kleine tien minuten later kwam MSV op voorsprong waarbij Stan Hilhorst de bal voorgaf aan Ruben Peters, die op zijn beurt de goal gunde aan Timo Bakker: 2-1.

In de tweede helft bleef MSV de beter voetballende ploeg, maar wisten de bezoekers zich geen enkele kans te creëren, waardoor de PVC verdediging simpel overeind bleef. Uiteindelijk scoorde Kjeld Stolk voor PVC de 3-1 in de 71e minuut, waarmee de wedstrijd definitief gespeeld leek. MSV kwam weliswaar nog op 3-2 via een door invaller Kjeld Beerthuizen ingelopen voorzet van Jesper Kolfschoten, maar verder kwam de ploeg niet.