Logo PVCVPVCV ging in Weesp prima van start. Met regelmaat werden de spitsen vrijgespeeld en een 2-0 had er echt in  gezeten, maar verschillende schoten misten het geluk om binnen te vallen.

Na 20 minuten kwam Weesp beter in de wedstrijd en werd gevaarlijk. Keeper Regilio behoedde met een katachtige redding zijn ploeg voor een achterstand. Niet veel later kwamen de Vleutenaren dan toch op achterstand. Het was niet meer dan terecht dat Danijel daarna op aangeven van Dennis Boeijen vlak voor rust de gelijkmaker kon inschieten: 1-1. 

In de tweede helft zakte het niveau van de wedstrijd weg.  Na een prima uitgespeelde counter kon Dennis op aangeven van Dani de terechte 1-2 voorsprong op het bord zetten. Vlak daarna trok Weesp de stand weer gelijk, door een dekkingsfout af te straffen.

In het laatste gedeelte van de wedstrijd werd nog een goal van de ingevallen Van der Gun wegens buitenspel afgekeurd en hoewel de Vleutenaren genoeg ruimte voor meer kansen kregen bleef het steken op 2-2, een stand waar vooral Weesp blij mee zal zijn geweest, PVCV schoot er niet veel mee op.