Logo Reflex Korfbal De Woerdense korfballers van Reflex zijn de competitie goed gestart met opnieuw een zege, dit keer op Fortis uit Vleuten. Na verschillende kansen scoorde Steffan…

Polderman met een mooi afstandsschot de 1-0, niet veel later gevolgd door Gwen Breedijk die de 2-0 op het score bord zette. Toch had Fortis een antwoord: 2-1

Johan van Elk zette de Woerdenaren op 3-1, maar ook Fortis scoorde via een strafworp. Reflex kreeg de smaak goed te pakken en liepen met vier doelpunten uit naar een 7-2 voorsprong bij rust.

Na de thee ging Reflex door met mooie acties en scoorde nog drie maal voor Fortis weer eens aan de korf kwam: 10-3. Daarna stokte het even bij de thuisploeg en kon Fortis terugkomen tot 11-6. Verder liet Reflex het niet komen en werd de wedstrijd afgefloten bij een eindstand van 15-9.

Komende zaterdag speelt Reflex tegen ESDO uit en in Kockengen. Die ploeg staat op de tweede plek, dus zullen de Woerdenaren aan de bak moeten om de mooie positie op de ranglijst te handhaven.

Foto’s: Henk Wit