Logo Reflex KorfbalAfgelopen zaterdag reisden De Woerdense korfballers af naar het Noord-Hollandse Nieuw-Vennep. Op het affiche stond de wedstrijd van KIOS tegen Reflex. De nummer één tegen de…

nummer twee in de competitie. Uiteraard waren beide partijen gebrand op een overwinning. De spelers van Reflex begonnen uitstekend aan de partij en maakten een vliegende start door gelijk twee doelpunten te scoren. Hiermee was de toon van de wedstrijd wel gezet. Met een voorsprong van 6-10, in het voordeel van de korfballers uit Woerden, gingen beide teams de rust in.

Na de rust konden de spelers van Reflex niet helemaal hun draai terug vinden. KIOS maakte hier gelijk gebruik van, waardoor de stand in no-time weer bij 12-12 gelijk kwam. Nu moesten de Woerdenaren laten zien dat zij de enige echte winnaars zijn, en terecht de koppositie beheersen in de competitie. Reflex wist tegen het einde van de wedstrijd toch de wedstrijd naar eigen hand te zetten en laten zien wie het sterkste was in deze strijd. Met een eindstand van 14-17, namen de Woerdenaren de punten mee naar huis. De missie om het kampioenschap te behalen is succesvol voortgezet.