Logo Reflex KorfbalGeen enkele twijfel bij korfbalvereniging Reflex: ze willen kampioen worden in het zaalseizoen 2016-2017. De eerste wedstrijd van 2017 begon echter niet zoals Reflex bedoelde…

want Argus opende de score. Daar stond Reflex even van te kijken, maar strafte dit gelijk af door van een 0-1 achterstand, de wedstrijd om te buigen naar een voorsprong van 8-1. Door een aantal mooie acties en een zwak puntje in de verdediging van Reflex, kon Argus toch een aantal keer de korf vinden. Bij een stand van 10-3 in het voordeel van Reflex klonk het rustsignaal.

 Met een beetje geluk kon Reflex haar 100e doelpunt tijdens deze competitie scoren. Toch wist Argus weer  de score te openen. Reflex zette daarna haar beste beentje voor en  met een stand van 12-5  werd het 100ste Woerdense doelpunt door Susanne Nieuwpoort gemaakt.

Hierna kreeg Reflex vleugels en met een stand van 22-8 in het voordeel van Reflex klonk het eindsignaal en is het kampioenschap weer een stukje zekerder voor dit gemotiveerde team.