Logo Reflex Korfbal Het zou afgelopen zaterdag beslist kunnen worden, maar de spelers van Reflex hielden de spanning er goed in. Het zag er heel mooi uit. Een wedstrijd in Kockengen…

een mogelijke winstpartij en de zekerheid van een kampioenschap. Echter liep de verwachte euforie iets anders.

Beide partijen waren vanaf het begin van de wedstrijd enorm aan elkaar gewaagd. De Woerdenaren wisten van tevoren dat ESDO de randjes van het fysieke spel zouden opzoeken, en daarbij werd ook enig theatraal gedrag niet geschuwd. De eerste helft waren beide partijen aan elkaar gewaagd en bleef de score gelijk.

Na de rust probeerden de Woerdenaren de wedstrijd te domineren. Maar de spelers van ESDO konden niet uit hun concentratie gehaald worden. Reflex moest het hoofd koel houden en blijven focussen op het doel. Waar de bezoekers de kansen niet wisten af te maken, vielen de doelpunten wel aan de kant van de thuisclub. Met een uitslag van 9-6 klonk het eindsignaal en was het verlies voor Reflex een feit. Momenteel genoeg voor een gedeeld kampioenschap, maar er zijn nog twee wedstrijden te spelen, dus nog alle kansen.

Foto: John Dolleman
10 reflex