Logo Reflex KorfbalHet einde van het zaalseizoen in de korfbalcompetitie is in zicht en de kaarten lijken geschud. Het hele seizoen al staat het korfbalteam van Reflex op scherp en betaalde zich uit met goede…

kans op het kampioenschap.

Afgelopen zaterdag stond de strijd tegen het Utrechts HKC op het programma. Beide teams deden hun uiterste best om als winnaar uit de bus te komen. Slimme spelcombinaties, snelle schotsituaties. Zowel de spelers van HKC als die van Reflex waren aan elkaar gewaagd. Het werd een wedstrijd met een hoog spanningsniveau.

Helaas konden de Woerdenaren de punten niet veiligstellen en meebrengen naar huis. Want in de slotfase van de wedstrijd stevende HKC af op een 13-10 overwinning. Hierdoor kan de strijd om het kampioenschap nog spannend worden.

Er zijn nog twee wedstrijden te spelen. De huidige nummer twee in de competitie heeft drie wedstrijden verloren, maar ook nog twee wedstrijden op het programma. Alleen wanneer Reflex komende week de wedstrijd weet te winnen, is het kampioenschap zeker.

Komende zaterdag gaat de strijd om het kampioenschap verder in Kockengen. Daar nemen de Woerdenaren het op tegen ESDO.