Afgelopen zaterdag werd in Polsbroekerdam gesprongen om de Klever Montage Bokaal. Slechts 18 graden en met wind van rechtsvoren was het lastig voor de springers. 

Veel springers kwamen hoog in de stok, maar wisten het niet recht of droog te houden. Het was Daniel Cluistra die de wedstrijd hier maakte. In zijn derde sprong bleef zijn stok stilstaan en kon hij naar het topje klimmen. Hij sprong hiermee een prachtig persoonlijk record van 19.79 meter en werd tweede. Ook in de seniorencategorie wist Erwin Timmerarends een podiumplek te bemachtigen. Hij werd derde met zijn afstand van 19.11 meter. De wedstrijd werd echter gewonnen door Jaco de Groot met 20.21 meter. 

Bij de dames won Demi Groothedde met 15.12m. Laura Maaijen maakte een sprong van 15.07m. Joriene Baas eindigde op de derde plek met een mooie 14.40 meter. 

Junior Reinier Overbeek wist met 20.32m zelfs alle senioren te verslaan. Mark van der Horst en Harmen Timmerarends werden respectievelijk met 19.06 en 18.10 tweede en derde in deze categorie.  Suzanne Mulder was met een sprong van 14.39m de winnares bij de meisjes. 

Volgende week zaterdag wordt er in Jaarsveld gestreden om de Hollandse titel.