René van der Gijp zorgde voor vreugde bij de G-teams van VEP. Met zijn bijzondere kennis over het voetbal won hij gedecideerd de ToTo van het voetbalpraatprogramma Veronica-Inside. ‘Gijp’ had beloofd om zijn gewonnen geld aan het G-team van VEP te schenken.

En het kon niet mooier in het jaar dat VEP 100 jaar bestaat. Met ruim 2.800 euro werd René de winnaar. Samen met ouders en leiders mochten de G-jongens afreizen naar de studio om de prijs in ontvangst te nemen. Een geweldige ervaring volgens leiders Peter Oudenallen en Rens Goeting.

De bedoeling van dit alles is, om te proberen een busje voor deze jongens aan te schaffen. Dat zou hen helpen bij de vervoersproblemen. Het geldbedrag is een mooie start voor dit geweldige initiatief, wat een zeker een vervolg zal krijgen.

Een heel bijzonder gebaar was het bedrag wat de voorzitter van de Haagse voetbalclub Laakkwartier aanbood. Hij gaf, boven op het gewonnen bedrag, nog eens 250 euro voor dit doel. Een geweldige geste waar de G-jongens en hun leiders bijzonder dankbaar voor zijn. Het helpt om deze dringend gewenste oplossing, dichterbij te brengen.

Foto: Website vv VEP

Op de foto met René, Johan, Hans en Wilfred.