Logo SCH44 Al geruime tijd wordt binnen de Sportclub Harmelen gesproken over verbouwing/renovatie van het clubhuis om knelpunten structureel op te lossen die de groei…

van onze vereniging mee brengen. Het huidige clubhuis is in 1969 gebouwd toen de club nog tweehonderd leden telde. Inmiddels is de club vier keer zo groot. Vanwege deze groei en gedateerde voorzieningen is aanpassing van het clubgebouw noodzakelijk.

Het bestuur heeft afgelopen jaar de situatie besproken met de gemeente Woerden en in oktober 2016 zijn de plannen gepresenteerd en toegelicht, vervolgens verder uitgewerkt en in januari 2017 is een bouwaanvraag ingediend. Deze maand ontvingen de Geel-Zwarten de vergunning krijgen om het clubhuis uit te breiden en aan te passen.

Door middel van een aanbouw realiseert de club een nieuwe hoofdingang met toiletgroepen, een EHBO ruimte en een ruimere wedstrijdsecretariaat/bestuurskamer. De bar en keuken worden groter en er komt een nieuw uitgifteloket. Een betere ventilatie in kleedkamers en aanpassingen aan riolering, verwarming en waterleidingen worden doorgevoerd. Het interieur van het clubhuis krijgt een make-over. Het terras krijgt nieuw meubilair. Door de uitbouw wordt het terras gezelliger met minder wind. De planning is om begin juni aan te vangen met de werkzaamheden.

Foto: Website SCH’44
sch1