Logo Gouden PollepelRestaurant ‘Bij Robbert’ in Bodegraven heeft AD’s De Gouden Pollepel 2015-2016 gewonnen. Het etablissement in de Kerkstraat van chef-kok Robbert Goedhart scoorde een 8,4 en…

liet daarmee gerenommeerde restaurants als ‘Buiten Eten + Drinken’ in Gouda en het Woerdense ‘JanZen’ achter zich. ‘Bij Robbert’ werd onder meer geroemd om de consciĆ«ntieuze werkwijze. De voor-, hoofd- en nagerechten scoorden een 9 en de bediening, sfeer en prijs/kwaliteitsverhouding een 8.

De Gouden Pollepel-verkiezing is een begrip in horecaland. Een jaar lang verschijnt elke zaterdag een recensie van een kritische culinair journalist op de achterzijde van het regiokatern. De recensent trekt langs restaurants in het hele Groene Hart en deelt cijfers uit.

Robbert Goedhart was bijzonder blij met de prestigieuze prijs en zei ongelooflijk trots te zijn op het hele team.