Logo Polsstokverspringen3 De laatste weken is het bij de Senior polsstokverspringers stuivertje wisselen om de eerste plek. Zo ook afgelopen zaterdagmiddag in Vlist waar de Hollandse springers…

en springsters waren verzameld voor een wedstrijd die meetelt voor het Algemeen Klassement van De Samenwerking Bokaal. Winnaar bij de senioren werd dit keer Rian Baas uit Utrecht met een sprong van 19.19 m. Jaco de Groot uit Woerden moest zich tevreden stellen met de zilveren stek en Haastrechter Maik Backx pakte het brons

Bij de Dames was Fabiƫnne Overbeek uit Benschop de beste, gevolgd door Wendy Helmes en Kimberly Engelhard. Eline Duurkoop uit Woerden werd vijfde.

Junior Richard van Bemmel uit Utrecht gaf Matthieu van Vuuren en Daniel Cluistra geen enkele kans om op het hoogste treetje van het ereschavot te eindigen.

Benschopper Reinier Overbeek was Harmen Timmerarends en Timon de Haay de baas bij de Jongens en bij de Meisjes deelde Iris Mulder uit de lakens uit voor Suzanne Mulder en Marlinda Cluistra.

Foto: Polsstokbond Holland
Rian Baas won in Vlist
rian baars