Logo Volleybal VTCAIRCOHEAT/VTC Woerden heeft de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe volleybalseizoen met 4-0 verloren van Inter Rijswijk. VTC was in de eerste twee sets kansloos (25-7 en 25-14)…

tegen de thuisploeg. De degradant uit de eerste divisie was op alle fronten de betere en liet geen twijfel bestaan over de favorietenrol voor het kampioenschap. De basis van de selectie van de Rijswijkers is in tact gebleven en daarnaast onder andere versterkt met speelsters die afgelopen seizoen in de top van de eerste divisie en zelfs eredivisie speelden.

Coach Verlek: “We kregen zeker in de eerste set volleyballes. In de laatste twee sets kwamen wij zelf ook meer aan volleyballen toe. We konden wat langer bijblijven, maar kwamen simpelweg te kort om het Inter Rijswijk op de beslissende momenten echt moeilijk te maken. De derde set eindigde in 25-21 in het voordeel van de thuisploeg. In de vierde set nam VTC Woerden zelfs een voorsprong van 8-10, maar Inter Rijswijk was op tijd weer bij de les en haalde ook deze set binnen via 14-14 met uiteindelijk 25-20.