Logo Robin Hood Leden van Woerdense Schietsportvereniging Robin Hood deden afgelopen weekend mee met Nederlandse Kampioenschappen luchtpistool en luchtgeweer…

in Den Haag.

De secretaris van Robin Hood, Monica Kranenburg, luchtgeweerschutter in een rolstoel, heeft in haar invaliditeitsklasse een nieuw Nederlands record neergezet en met 395,8 punten van de 400 beslag gelegd op de gouden medaille.

Bij de valide schutters waren ook successen te noteren, namelijk bij de dames senioren luchtpistool ging L. Travnickova er met een prachtige bronzen medaille vandoor. Bij de heren senioren waren de dertig beste luchtpistoolschutters van Nederland uitgenodigd om zich met elkaar te meten. Met een 20ste plaats, met 529 punten kon Arco van den Wijngaard zich helaas net niet voor de finale plaatsen, in tegenstelling tot Arjen Rekers die met 551 punten wel de finale mocht uitschieten.

In deze finale kwam Rekers uit op de achtste plaats, helaas geen medaille, maar toch trots om in de finale te hebben mogen meedoen. Al met al toch Woerdense successen op nationaal niveau, waar Schietsportvereniging Robin Hood terecht hartstikke trots is.

Foto: SSV Robin Hood
Nieuw Nederlands record voor Monica Kranenburg
kranenburg

kranenburg1