Logo MSVMSV’19 voetbalde zondag in Montfoort tegen HOV/DJSCR uit Rotterdam, een duel in de subtop. Met een vroege 1-0 liet Robin Stokman zich voor de eerste keer zien. Hierna verzuimden…

de Montfoorters door te drukken en de rust brak aan met 1-0. Slap ingrijpen van de Montfoortse verdedigingslinie werd afgestraft door HOVDJSCR-aanvoerder Rachid El Khalifi: 1-1. Waar het er echter naar uitzag dat het een lastige middag zou worden voor MSV’19, stond Robin Stokman op.

De 2-1 in de zestigste minuut met een schot in het dak van het doel en vervolgens de 3-1 waarbij Stokman zijn directe tegenstander omspeelde alsof deze er niet stond en de bal de verre hoek intikte, doelman de Souza kansloos latend. Daarmee was het Rotterdamse verzet definitief gebroken, waarna ook Timo Bakker een doelpuntje meepakte via een uitstekende actie met ploeggenoot Jort van Geffen: 4-1.

Ook invaller Ruben Peters leek succesvol te zijn met een goal, maar zijn inzet stuitte via de paal weer terug het veld in, waarna uitgerekend Stokman de bal voor zijn voeten kreeg en de rebound in de touwen liet ploffen: 5-1. Vijf minuten voor einde van de wedstrijd was het alweer Stokman die de 6-1 eindstand op het bord zette.