Logo Rohda76 BodegravenAan het einde van dit voetbalseizoen kiezen Rohda’76 uit Bodegraven en trainer Boris van Es ieder hun eigen weg. Daarmee komt er een einde aan een samenwerking van vier jaar.

Een samenwerking die zowel de vereniging als de trainer als zeer plezierig en constructief ervaren. “We waarderen de inbreng en het vakmanschap van Boris in hoge mate. Daar zijn we hem dankbaar voor. We gaan nu op zoek naar een nieuwe trainer die onze selectie met hetzelfde enthousiasme en vakmanschap benadert,” verklaart Piet Spannemaker, bestuurslid technische zaken.

Van Es die bij Rohda’76 zowel een promotie als degradatie meemaakte, wil met zijn spelers zorgen voor een spannend competitieslot. “We willen bij de eerste drie ploegen eindigen en meedoen voor promotie. Deze groep heeft de potentie om dat voor elkaar te krijgen. Voor mij zou dat een mooi afscheid betekenen,” weet Van Es.

Tweede-elftaltrainer Freek van Leeuwen blijft wel op het sportpark De Broekvelden. De Reeuwijker verlengde zijn eenjarige verbintenis met nog een seizoen.