Logo Rohda76 BodegravenIn de tweede bekerwedstrijd hoefde Rohda’76 niet tot het gaatje te gaan om de volle winst over de streep te trekken. SV Ommoord had op het Bodegraafse kunstgras weinig in te brengen.

Ringo van den Berg, dit seizoen overgekomen van De Rijnstreek,liet een goede indruk achter tegen de Rotterdammers. Door een blessure miste de nieuwkomer de start van het seizoen. Spelend vanaf de rechterflank toonde de nieuwkomer zich een aanwinst voor het team van coach Boris van Es.

Na een vlot lopende aanval bereidde Van den Berg keurig de 1-0 van Roy Snijder voor en zelf zette hij zijn handtekening onder de derde treffer. De 2-0 kwam van de voet van Steven Holthuijsen. De mee naar voren gekomen verdediger lobde de bal bekwaam over de uitkomende doelman heen: 2-0.

Op dat moment telden de bezoekers nog maar 10 veldspelers. De scheidsrechter trok voor een vliegende tackle op de enkels van Van den Berg een rode kaart. Die overtalsituatie leverde in de tweede helft nog een derde treffer op: 3-0.