Logo Rohda76 Bodegraven Na vier seizoenen zat trainer Boris van Es voor de laatste keer in de dugout van het Bodegraafse Rohda ’76. In de afsluitende competitiewedstrijd coachte de…

Bodegraver zijn team naar een 5-1 overwinning tegen Moerkapelle. Van Es gaat na de zomer aan de slag bij ‘buur’ CVC Reeuwijk dat via de nacompetitie de tweede klasse probeert te prolongeren.

Al in de tweede minuut namen de blauwhemden de leiding door Arnoud Troost die met 1-0 de score opende. Esli Westmaas deed dat nog een keertje over en Wessel Sterk zelfs twee keer en zo werd de ruststand op 4-0 bepaald. Na het bekertje thee zette Mitchell van Waveren zijn handtekening onder de mooiste treffer van de middag. Hij joeg de bal van afstand in de ‘zes’: 5-0.

Daarna mochten de gasten nog de spreekwoordelijke eer redden: 5-1. Met die royale overwinning sluit Rohda de competitie af met een vijfde plaats in de eindrangschikking. Willem van Vegten neemt in het nieuwe seizoen het stokje over van Van Es. Van Vegten is geen onbekende bij Rohda’76. Hij traint momenteel JO19.

Foto: Kees van der Wilk
Wessel Sterk kwam twee keer tot scoren
rohda