Logo Rondje ZegveldRondje Zegveld wordt dit jaar voor het eerst georganiseerd. Zoals de naam al doet vermoeden, zullen de lopers op 1 april rondom Zegveld een ronde van 5 of 10 kilometer lopen door de prachtige…

polder van het Groene Hart. Daarnaast is het voor kinderen tot 12 jaar mogelijk om een ronde van 1,5 km door de dorpskern van Zegveld te lopen. De loop zal middels elektronische tijdswaarneming worden vastgelegd, waarbij de lopers na afloop dit online kunnen bekijken.

De start zal plaatsvinden aan de Middenweg tussen de Milandhof en supermarkt Coop. Inschrijven is mogelijk tot 15 minuten voor aanvang van de onderdelen.

De drie afstanden Tijd Kosten
Kidsrun 1,5 km 13.30 uur Gratis
5 km 14.00 uur 3 euro
10 km 14.10 uur 5 euro

 

 

 

 

De kidsrun is voor alle kinderen van de basisschool.

Tijdwaarneming zal gebeuren door middel van het Ipico systeem van ET Utrecht, waarbij een chip op de schoen zal worden aangebracht.

Prijsuitreiking:
Op de 5 en 10 km de drie snelste heren/dames en de snelste Zegvelder/Zegveldse. Voor alle deelnemers van de kidsrun is er een aandenken.

Parkeren is mogelijk achter de Milandhof en zal op 1 april worden aangegeven door verkeersregelaars. Kom zoveel mogelijk met de fiets.