Logo Clytoneus Woerden De ATB Run-Bike-Run van atletiekvereniging Clytoneus Woerden in het wijkpark Molenvliet is afgelopen zaterdag bij de heren overtuigend gewonnen door…

Thijs Ros en bij de dames door Marloes Voorhout. Ros bleef zijn concurrent Han Poppema vijftig seconden voor en Voorhout wist een voorsprong van ruim vier minuten op te bouwen op de tweede dame, Evi van Ekris.

Ros begon al snel aan zijn inhaalslag op de winnaar van vorig jaar Tim Valentijn. Er was weinig van te merken dat hij voor deze wedstrijd nog aan een wedstrijd van WTC Woerden had meegedaan.

Ros finishte uiteindelijk in een tijd van nog geen drie kwartier. Ook Marloes Voorhout hoefde zich tijdens de wedstrijd geen zorgen te maken dat haar voorsprong in gevaar kwam. Toch wekte zij niet de indruk dat zij zich spaarde. In volle vaart finishte zij in een eindtijd van net boven de vijftig minuten.

De winnaar van vorig jaar, Tim Valentijn, werd deze editie derde. Bij de duo’s wisten Arjen van Iren en Ronald Velner als eerste te finishen. Bij de dames was het moeder/dochter duo Gea en Leonie Boschker het snelste.

Foto: AV Clytoneus
Deelnemers van de Run-Bike-Run in actie tijdens het looponderdeel
clytoneus