Logo RVC33 Reeuwijk RVC leek afgelopen zondag een punt te pakken tegen Spartaan ’20 maar de Rotterdammers sloegen alsnog toe met 2-3. Daarmee gingen de Reeuwijk-Dorpers toch…

in mineur de winterstop in.

Het tempo van de wedstrijd lag zondag hoog in de beginfase Toch wist RVC na 30 min. op voorsprong  te komen door een kopbal van Frank Stolwijk en ging met 1-0 de rust in. Daarna was het in stand houden van de voorsprong behoorlijk lastig voor  RVC.

Na rust waren de Spartaan-spelers duidelijk de bovenliggende partij. RVC werd achteruit gedrukt en na 10 minuten was het raak voor de bezoekers: 1-1. RVC had het moeilijk en kwam na een uur zelfs op achterstand.

Een actie van de gasten eindigde in een goede voorzet waarna de bal vrij ingeschoten kon worden. Even later kwam RVC op gelijke hoogte door een schot van Zanzibar Booy. De emoties liepen hoger bij Spartaan en dat werd uiteindelijk een rode kaart.

Toch kregen de gasten uiteindelijk hun zin en schoot in de laatste minuut de 2-3, tevens de eindstand binnen. RVC blijft ondanks de goede resultaten van de afgelopen tijd onderin de ranglijst hangen.

Foto: Letty Blanken
Uitblinker Mees Booy met de voorzet die Frank Stolwijk binnenkopte
51 rvc