Logo RVC33 Reeuwijk Afgelopen zondagmiddag flikte RVC’33 het opnieuw en wisten de Reeuwijkers zich wederom te plaatsen voor de nacompetite naar een klasse hoger. 

RVC had aan Concordia een lastige tegenstander. De Concordianen, die zich nog veilig moesten spelen, verkochten hun huid duur. In het eerste  kwartier kwam RVC op voorsprong door een doelpunt van Erik van Zoest. Daarna werd Concordia sterker en wist nog voor rust langszij te komen. Eerst had RVC-doelman Van Leeuwen met een sublieme redding de 1-1 nog weten te voorkomen maar vlak voor rust was hij kansloos toen Thomas Bouwer binnenschoot.

In de 2e helft leek de tweede thuisnederlaag voor RVC ’33 in de maak door een doelpunt van Concordiaan Thomas Brouwer. Maar invaller Daan Zantinge was daarna nog geen twee minuten in het veld of hij scoorde met een kopbal de 2-2. Deze gelijkmaker wakkerde weer het ‘vuur’ aan bij RVC. In de 87e minuut greep RVC alsnog de winst. Scheidsrechter van Sprang honoreerde een lichte buiteling van Wouter Sluijs met een strafschop. De RVC-aanvaller schoot feilloos raak: 3-2.

RVC heeft ook nog een kleine kans kampioen te worden, maar dan moet leider Den Hoorn nog twee keer in de fout gaan.

Foto’s: Letty Blanken