Logo RVC33 Reeuwijk RVC-trainer Dennis Olman kon maar niet bevatten hoe zijn ploeg een 2-0 voorsprong in de tweede helft zomaar kon weggeven. In de eerste helft counterde RVC naar 2-0.

De eerste RVC-treffer lag er al na 19 minuten in dankzij een voorzet van Sluijs die door Mathot piekfijn ingekopt werd. Vijftien minuten later brak Stolwijk door en rondde beheerst af: 2-0. Met die voorsprong ging RVC naar de kleedkamer.

Maar VELO tapte na de pauze uit een ander vaatje en greep RVC direct naar de keel waardoor de 2-1 er al in de 56e min. in lag. Hoewel RVC ook nog een kans op de 3-1 liet liggen, was de 2-2 toch onvermijdelijk.

En die kwam er ook toen RVC-goalie Van der Meer misgreep en Jerry v.d. Laar kans zag VELO naast RVC te brengen: 2-2. Ook daar bleef het niet bij voor de Reeuwijk-Dorpers. Vlak voor tijd een strafschop nadat Verbeij tegenstander Rigters haakte in het strafschopgebied schoot Van Rossum de elf-meter binnen, waardoor VELO alsnog de volle winst opstreek: 2-3.

RVC ’33 moet nu nacompetitie spelen om zich te handhaven in de 1e klas. Nog niet is duidelijk wie de tegenstander zal zijn in de eerste ronde.

Foto: Letty Blanken
Rens Mathot kopte de 1-0 binnen
rvc