Logo Sportprijzen 2017 Vrijdag werd voetbalclub RVC’33 voor de derde keer op rij uitverkoren tot sportclub van het jaar 2017 van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk. De Reeuwijk-Dorpers…

presteerden het om naar de eerste klasse van het zondagamateurvoetbal te promoveren.

Atlete Tirza van der Wolf werd sportvrouw van het jaar. De atlete van SC Reeuwijk werd o.a. vierde op de vijf km. tijdens het NK outdoor. Bij de mannen ging de titel sportman van het jaar naar Sven Strijk. Hij won afgelopen seizoen o.a. de triatlon van Oud-Gastel en Klazienaveen.

Bij de jeugdsporters gingen de prijzen naar zwemster Tes Schouten, waterpoloër Niels Zwijnenburg en de meisjes van het volleybalteam VSTS MA1. Ook werden Tom v.d. Werf, Sander Hensen, beiden van het ESTO G-team en para-tafeltennister Evelien van Dam als sporters met een beperking in het zonnetje gezet.

De Sport Verdiensten Duimen werden uitgedeeld aan José Nicolaas van het ESTO G-team en John Peek van waterpoloclub BZ&PC. Trainer van het jaar werd Koos van Zoest, de huidige trainer van Nieuwkoop. De overleden trainer van RVC ’33, Arjan Groenendijk, kreeg postuum de oeuvreprijs.

Foto’s André van Egdom
Tirza v.d. Wolf van SC Reeuwijk werd sportvrouw van het jaar
DTriatleet Sven Strijk werd sportman van het jaar
E

Onder: In het midden Frank van Leeuwen die met RVC ’33 weer sportploeg van het jaar werd. Naast hem Robin Benard (CKV Reeuwijk) en Kim de Vor (BZ&PC)
F