Logo RVC33 ReeuwijkHet warme weer en de hitte van het kunstgras van Den Hoorn hadden een slechte invloed op de gasten. RVC begon matig aan de wedstrijd en had moeite om het tempo en de…

acties van Den Hoorn onder controle te houden.

Onverzorgd voetbal was mede de aanleiding van een cornerbal die weggegeven moest worden, waarvan Den Hoorn maximaal profiteerde. Middenvelder Steens wist knap binnen te koppen en zette zo Den Hoorn op een verdiende voorsprong.

Zoals vaker toonde RVC veerkracht en was het niet veel later weer 1-1. De op het middenveld spelende Ralph Tol, gaf een perfecte pass op buitenspeler Booy die de bal meenam en binnen schoot. Vanaf deze 1-1 ging de wedstrijd gelijk op.

De tweede helft zou beslissend worden in dit duel. Toch was het weer een cornerbal die voor een doelpunt zou zorgen. De afgeslagen corner kwam voor de voeten van Ralph Tol, die hard uithaalde en de bal in de hoek schoot, buiten bereik van de thuisdoelman.

De Reeuwijkers moesten er hierna alles aan doen om dit vast te houden. Invaller Mark Sluijs zette uiteindelijk de bevrijdende 1-3 op het scorebord. RVC lijkt af te gaan op een goed slot van de competitie.