Logo RVC33 Reeuwijk Het Reeuwijkse RVC’33 voetbalde zondag in Delft tegen Wippolder. RVC moest het doen zonder de geblesseerde linksachter Dirk-Jan Blanken; hij werd vervangen…

door Menno Hogenelst. Wippolder ging flitsend van start. Via een prachtige treffer op Marco van Basten-achtige wijze geschoten, kwam de thuisploeg op een 1-0 voorsprong.

Een snelle uitval van Wippolder resulteerde in de tweede helft in de 2-0, toen na een voorzet bij de tweede paal vrij ingekopt kon worden. Even later viel ook de beslissende 3-0, een kopie van de eerdere treffer. Waar RVC in de aanval was, kwam Wippolder er counterend uit om RVC de das om te doen. Om het nog erger te maken viel ook de 4-0 er nog snel achteraan en was de wedstrijd gespeeld.

Wippolder liet zich daarna wat inzakken om de wedstrijd zakelijk uit te spelen en liet RVC nog wat terugkomen. Eerst werd invaller Zantinge gehaakt in het strafschopgebied, waarna Wouter Sluijs de penalty wist te benutten. En daarna wist Sluijs ook de 4-2 nog binnen te werken. Hij stond aan het eind van een mooie aanval.

Omdat Den Hoorn won en kampioen werd, moet RVC nu proberen via de nacompetitie alsnog de eerste klas te bereiken.

Foto: Letty Blanken
Ook tegen Wippolder benutte Wouter Sluijs (nr.10) een strafschop voor RVC ’33
19 rvc