Logo RVC33 Reeuwijk Concurrent Den Hoorn kwam op bezoek bij RVC. Den Hoorn was vorig jaar kampioen in de tweede klasse. RVC had het volste vertrouwen in deze wedstrijd na…

de overwinning tegen het veel hoger geklasseerde VELO. Het zou geen hoogstaande wedstrijd worden, beide ploegen maakte foutjes en dat leidde regelmatig tot onnodig balverlies. De eerste helft kabbelde verder, waarin Den Hoorn de gevaarlijkste ploeg bleef.

In de tweede helft kwam de wedstrijd pas los. Na een uur spelen kwam Den Hoorn op voorsprong door een goed uitgevoerde counter. Niet veel later was het raak voor de thuisploeg: de bal werd op Frank Stolwijk gespeeld die met zijn schot de keeper op het verkeerde been zette en zo de gelijkmaker binnenschoot. Dit zorgde voor meer strijd bij de Reeuwijkers. Vlak hierna kreeg Daan Zantinge de bal goed aangespeeld in de buurt van het doel. Hij nam de bal aan met de borst en volleerde de bal prachtig over de Den Hoorn doelman. Met deze voorsprong op zak werd het het laatste kwartier nog wel even spannend voor de thuisploeg, maar Den Hoorn kwam niet meer tot scoren.

Foto: Letty Blanken
Frank Stolwijk trekt ten aanval tegen Den Hoorn
rvc