Logo RVC33 Reeuwijk Zelf winnen en als ook de concurrentie net boven en onder je verliest, dan mag je spreken van een zeer geslaagde voetbalmiddag. En zo was het ook voor RVC ’33.

De eerste strafschop viel na zo’n 20 minuten voor Teylingen en die was zeker te betwisten, want was een duwtje nou werkelijk een strafschop waard.

Niettemin pakte Teylingen de surprise maar al te graag uit: 0-1. Even later mocht ook RVC vanaf 11 mtr. raak vuren, nadat Booy in de ogen van de scheidsrechter was getorpedeerd. Stolwijk bleef koel en scoorde beheerst vanaf de stip.

Even later vonniste de scheids opnieuw een strafschop, nadat de watervlugge Booy naar de grond was gewerkt: 2-1. Kort voor rust was het weer stipwerk voor Stolwijk. Maar dit keer liet de Teylingen-keeper Kharboutli zich niet verschalken. Wel moesten de gasten verder met een man minder vanwege twee keer geel.

In de tweede helft bleef de 2-1 lang hangen en daarmee ook de spanning in de wedstrijd. Teylingen bleef nog knap gevaarlijk in de counter. Toch viel voor RVC de bevrijdende 3-1 toen Stolwijk z’n invalbeurt luister bijzette door een hard schot, waarop Teylingen geen antwoord had.

Foto: Letty Blanken
Gevaarlijk moment voor het doel van RVC ’33
rvc