Logo RVC33 Reeuwijk Met nog maar drie verzamelde punten stond RVC-Reeuwijk, samen met GDA, onderaan in de competitie. Het zou dus tegen KDO uit De Kwakel opnieuw een zware…

pot worden voor RVC. Middenvelder Frank Stolwijk speelde na lang blessureleed, zijn eerste wedstrijd van het seizoen. Dat bracht bij RVC het vertrouwen een beetje terug.

De openingstreffer van RVC viel volkomen uit de lucht; een lange bal van keeper Van der Meer viel op het hoofd van spits Ralph Tol, waarna Stojan Cekic alleen op de doelman af ging en RVC op 1-0  wist te zetten. Niet veel later brak RVC-er Mathot  opnieuw door met een bal in de verre hoek: 2-0. RVC nam het initiatief over en gaf de voorsprong niet meer uit handen.

Er leek na de pauze geen vuiltje aan de lucht totdat Rens Mathot in snel tempo twee gele kaarten wist te verzamelen en naar de kant moest. Het werd nog een zwaar half uur, waarin iedere RVC’er tot het gaatje moest gaan, maar het wel als team stand hield. KDO kwam niet meer tot scoren. De zeer belangrijke drie punten bleven dan ook in Reeuwijk, op Sportpark Kaagjesland.

Foto: André van Egdom
Rens Mathot (r) kreeg in de 2e helft rood
rvc