Logo RVC33 ReeuwijkIn Den Haag kon RVC ‘33 eindelijk over een bijna fitte selectie beschikken. BMT had vanaf de eerste minuut het meeste balbezit. Het zocht echter te gehaast naar een vroege…

openingstreffer waardoor  RVC in verdedigend opzicht niet echt in problemen kwam. Bovendien stak doelman Frank van Leeuwen, opnieuw ingevallen voor de geblesseerde Stefan v.d. Meer, weer in prima vorm. In de eerste helft bleef de 0-0 op het scorebord. En dat gebeurde ook in de tweede helft, hoewel beide ploegen een megakans lieten liggen om de wedstrijd in de pocket te steken.

Eerst voor BMT. Een foute terugspeelbal van linksback Romano Giorgini belandde voor de voeten van een BMT-aanvaller, die met een voorzet een medestander vrij voor doel de kans gunde voor de openingstreffer. Echter de bal belandde op de lat. Daarna was het de beurt aan RVC. Wouter Sluijs brak aan de zijkant alleen door en schoot zelf in het zijnet, terwijl hij beter had kunnen voorzetten naar de meegelopen Daan Zantinge, die de bal voor het intikken had.

In de slotfase incasseerde een geïrriteerd geraakt BMT ook nog een rode kaart voor 2x geel.