Logo RVC33 ReeuwijkHet Reeuwijkse RVC´33 voetbalde zondag in Berkel en Rodenrijs tegen TOGB. RVC wist vorig seizoen maar één punt over te houden aan beide ontmoetingen.  Pas na een kwartier…

spelen werden de eerste kansen gecreëerd maar de rust werd bereikt met een 0-0 stand.

Door een wijziging in de opstelling van TOGB stond de verdediging van RVC aan het begin van de tweede helft onder druk. Het was dan ook niet verwonderlijk dat TOGB op voorsprong kwam. Een hoge voorzet werd netjes terug gekopt door de TOGB-spits en de opgekomen middenvelder schoot van dichtbij hard binnen. Niet veel later kon de linksbuiten van TOGB vrij de 2-0 inschieten. RVC leefde weer op, door inbreng van Cees de Jong, Sander Sluijs en Stan Sluijs. Door Bjorn Verbeij kwam RVC een kwartier voor tijd toch met de aansluitingstreffer. Daarna speelde Frank Stolwijk zichzelf vrij en werd in het strafschopgebied neer gehaald. Aanvoerder Mari Blanken schoot de daaropvolgende penalty onhoudbaar binnen.

Toen de scheidsrechter door liet spelen nadat de TOGB-grensrechter voor de zoveelste keer onterecht zijn vlag in de lucht leek te steken kwam RVC door Wouter Sluijs zelfs op voorsprong. En die werd in de resterende tijd niet meer weggegeven.