Logo RVC33 Reeuwijk RVC ’33 zit in een vicieuze cirkel met blessures en schorsingen die zich maar blijven opstapelen. De lucht leek na de 1-2 de winst op ESTO vorige week weer enigszins…

opgeklaard, maar afgelopen zondag ging het tegen het Haagse Laakkwartier weer helemaal mis.

Verdediger Lazic meldde zich vooraf in de ziekenboeg met hamstringklachten, waardoor RVC de onervaren Haarmans zijn plaats als verdediger innam, achteraf geen goede keuze. De boomlange RVC’er maakte nogal eens een fout. De rode kaart (2x geel) voor Verbeij, vlak voor rust, was indirect daar ook een gevolg van. Op dat moment voetbalde RVC al tegen een 0-1 achterstand.

Ook in de tweede helft probeerden de Reeuwijk-Dorpers de kwalitatieve tekortkomingen fysiek te compenseren. Het leverde geen rendement op, maar wel veel te veel overtredingen.

Dat Laakkwartier halverwege de tweede helft ook nog vanaf de strafschopstip raak schoot, nadat Haarmans een vervolg gaf aan zijn ongelukkige beurt als verdediger, was niet verwonderlijk: 0-2. Met de 0-3 gooide Laakkwartier de wedstrijd volledig in het slot. Nog een intikkertje door Van Offeren verzachtte het leed bij de thuisclub niet. De uiteindelijke 1-3 nederlaag bleef voor RVC een flinke dreun.

Foto: Letty Blanken
Bjorn Verbeij (zittend) op de grond mag eerder gaan douchen
rvc