Logo RVC33 Reeuwijk De wedstrijd RVC ’33 uit Reeuwijk tegen Boshuizen kenmerkte zich afgelopen zondag door veel balverlies bij beide ploegen en dat werd vooral gecompenseerd door…

veel fysieke inzet.

De eerste kans op een voorsprong was voor Boshuizen, maar de Leidse spits faalde in de afwerking. Dat deed daarna Wouter Sluijs even later beter. De RVC-aanvaller kreeg na goed toepassen van de voordeelregel vrije doorgang en wist met een bekeken schuiver het net te vinden: 1-0. De voorsprong was een lekkere ondersteuning tegen Leidenaren, die toch meer techniek in hun bagage meedroegen.

In de tweede helft kopte Rens Mathot de 2-0 binnen. Daarmee was de wedstrijd toch nog niet beslist. Boshuizen vond even daarna toch weer de aansluitingstreffer. En dat was ook nog niet het geval toen Boshuizen-keeper Zandbergen de bal te ver voor zich uitrolde en Wouter Sluijs dit kon afstraffen: 3-1.

Want weer verkleinde Boshuizen de achterstand met 3-2 en dat bracht nog een spannende slotfase teweeg, waarbij Rens Mathot vanwege een tweede gele kaart (wegens wegtrappen van de bal) vroegtijdig richting kleedkamer werd gestuurd. RVC hield stand en behoudt daarmee nog een huiddunne kans voor direct lijfsbehoud in de 1e Klasse B.

Foto: Letty Blanken
Rens Mathot kopt RVC naar 2-0
rvc