Logo RVC33 ReeuwijkDe teleurstelling was groot bij RVC ’33. Tien minuten voor tijd leidden de Reeuwijk-Dorpers nog met 1-2 tegen VOC. Echter daarna wisten de Rotterdammers zich voor een afgang te…

behoeden: 3-2.

VOC pakte met de straffe koude wind mee direct het initiatief en dat leidde al snel tot de openingstreffer. Langzamerhand kwam RVC toch ook aan voetballen toe. Uit de spaarzame kansen wist RVC zo waar ook nog te scoren.

Daan Zantinge bracht door goed voorbereidend werk Wouter Sluijs in stelling die geen moeite had de 1-1 binnen te schuiven. De gelijkmaker gaf RVC het nodige zelfvertrouwen. In de laatste seconde van de eerste helft bracht Sluijs zelfs de 1-2 op het scorebord. Na rust voerde VOC in de jacht op de gelijkmaker de druk verder op. De Rotterdammers hadden geluk toen de doorgebroken Wouter Sluijs zijn soloactie niet kon afronden met een schot op doel.

De aanvalsgolven van de thuisclub wist RVC in eigen strafschopgebied nog lange tijd vrij eenvoudig te ontmantelen. Echter toen menigeen al rekening hield met een stunt, schoot VOC de 2-2 binnen. Een geknakt RVC zag daarna ook nog de 3-2 binnenvallen.