Logo RVC33 Reeuwijk RVC’33 uit Reeuwijk voetbalde zondag de topper in en tegen koploper Den Hoorn. De toeschouwers op de volle tribune zagen een wedstrijd zoals een…

wedstrijd zou moeten zijn: volop strijd, passie en spannend tot de allerlaatste seconde. RVC gooide direct alle schroom van zich af en wist na 17 minuten de leiding te nemen. Wouter Sluijs vond aan de zijkant van het strafschopgebied de opkomende Sander Sluijs die met een harde gemikte schuiver het doel vond: 0-1. RVC bleef daarna tot de rust prima op de been.

In de tweede helft voerde Den Hoorn de druk op, waardoor RVC in aanvallend opzicht minder aan voetballen toekwam. Vrije trappen en hoekschoppen op het RVC-doel waren het gevolg en uiteindelijk ook na 68 minuten de gelijkmaker: 1-1. Nog geen minuut later stond de 1-2 alweer op het scorebord. Dirk-Jan Blanken plantte een vrije schop op het hoofd van Frank Stolwijk die alle vreugde bij Den Hoorn weer aan gruzelementen kopte.

RVC beet zich vast in de voorsprong en die leek ook de eindstreep te gaan halen tot de allerlaatste minuut in blessuretijd waarin Den Hoorn op de valreep nog ontsnapte aan een nederlaag: 2-2.

Foto’s: Letty Blanken
Sander Sluijs (in blauw shirt) bracht met een wel gemikte schuiver de 0-1 op het scorebord. Het was eerste doelpunt voor de RVC’er in de 2e klas
50 rvc1

Onder: Stan Sluijs worstelt zich door de Den Hoorn-verdediging
50 rvc 2