Logo RVC33 Reeuwijk Na een turbulente week, waarin RVC-trainer Arjan Groenendijk overleed en waar afgelopen vrijdag de laatste eer aan bewezen werd, ging zondag het voetbal weer…

van start bij RKDEO in Nootdorp.

De wedstrijd was amper begonnen of de bal lag al in het net van de Reeuwijkers. Doordat de RVC-verdediging niet voldoende wist in te grijpen kon een RKDEO-spits alleen voor de keeper gezet worden, om daarna netjes af te ronden: 1-0. RVC, dat zicht wil houden op koploper Den Hoorn, moest snel in de tegenaanval.

Na een half uur spelen kreeg RVC de beloning van de getoonde veerkracht. Een op voorhand onmogelijke bal werd door middenvelder Sander Sluijs verwoestend in de verre kruising geschoten: 1-1. RVC wilde doorzetten na de gelijkmaker, maar kreeg nog voor de rust opnieuw een tegentreffer te verwerken. De buitenspelval werd open gezet, maar faalde, waardoor de linksbuiten van de thuisploeg keeper Van Leeuwen kon omspelen en daarna simpel kon afronden: 2-1.

Na rust liep RKDEO vervolgens uit naar 4-1. Enig lichtpuntje bij RVC was nog de invalbeurt van A-junior Joost de Vos, die zijn debuut in het eerste elftal maakte.

Foto: Letty Blanken
Eén minuut stilte voor de wedstrijd RKDEO-RVC ’33 wegens het overlijden van RVC-trainer Arjan Groenendijk
13 rvc